Idee #4 – Opvouwbare pooltafel

0
business-idee-opvouwbare-pooltafel

Ik zou thuis best af en toe een pooltafel willen hebben, lekker een potje spelen als iemand langskomt. Maar om nou zo’n hele installatie in mijn huis ergens te hebben staan…..

Wat nou als je een opvouwbare pooltafel zou kunnen kopen, bijvoorbeeld in twee delen zoals een tafeltennistafel.

Ik zie je denken.

Het oppervlak moet toch vlak en waterpas zijn, zonder richel in het midden? Tuurlijk, maar dan zijn oplossingen voor. Eerste wat in me opkomt is een vlak dat te spannen is, of nog beter, zichzelf spant. Het moet natuurlijk aardig wat gewicht kunnen dragen.

Of een soort waterbed dat je kunt vullen en laten leeglopen. Dit kun je natuurlijk (leeg) wel laten opvouwen.

De doelgroep en marketing

Ik zou me in eerste instantie richten op mensen die regelmatig buiten de deur gaan poolen. Mensen die een Facebook pagina van een poolclub hebben geliked.

Mensen die zoeken op producten als een keu of een set ballen. En het idee zelf zal genoeg aandacht krijgen op fora denk ik, zeker als je het een handje helpt.

Misschien ook mikken op mensen die niet te klein wonen, dus niet in een grote stad, maar ook weer niet te groot. Mensen die in een villa wonen en geïnteresseerd zijn in een pooltafel hebben wel genoeg ruimte voor een “normale” pooltafel.

DELEN
Tristan (1982) vindt het leuk om business ideeën te bedenken en te delen met de rest van de wereld. In een aantal maanden tijd waren dit er al meer dan 400, die uiteindelijk allemaal op businessideeen.nl zullen komen.