Interessante websites en artikelen voor meer inspiratie

0
interessante-artikelen-websites

Hieronder een lijst met websites en artikelen voor meer inspiratie. De websites bevatten veel voorbeelden van side projects, vaak met een uitgebreide beschrijving van de inkomsten en het pad dat is afgelegd.

Websites

jamesaltucher.com Interessant blog van een ondernemer die al zijn successen en mislukkingen uitgebreid beschrijft. Heeft als motto dat hij elke dag 10 ideeën wil bedenken, niet per se business ideeën.

Four hour workweek muses De site van Tim Ferriss, schrijver van “The four hour workweek”. Pagina met meerdere “muses”, oftewel side projects voor online inkomsten.

Indiehackers Website met interviews met (online) startup ondernemers. Openhartige interviews, ook vaak met ondernemers die in hun eentje een website beheren. Bevat ook informatie over hoeveel ze ermee verdienen.

Smart passive income success stories Site van Pat Flynn, heeft ook een interessante podcast. Meerdere voorbeelden van mensen die voor zichzelf zijn begonnen, vaak naast een fulltime baan.

bestprogramminglanguagefor.me Eenvoudig simpele vragenlijst om te bepalen welke programmeertaal je het beste kunt leren, afhankelijk van je wensen. Zowel voor mensen die zelf van programmeren houden als voor mensen die meer een project willen managen.

sumo.com/stories Blog-gedeelte van sumo.com. Bevat meerdere uitgebreide tutorials over met name marketing voor websites.

Artikelen

1000 true fans Beroemd artikel van Kevin Kelly over hoe laagdrempelig het eigenlijk is om zelf je geld te verdienen. 1000 echte fans, dus mensen die alles van je kopen zodra je het lanceert, is in veel gevallen genoeg.

business idea validation uitgebreid artikel met een 9-stappenplan hoe je met een beperkt budget snel een business idee kunt valideren.

how to create a million dollar business in a weekend Interessant artikel hoe Noah Kagan, de oprichter van Appsumo.com, in een weekend market research doet. Hij laat aan de hand van een uitgewerkt voorbeeld zien waar hij naar kijkt voor hij nog meer tijd en geld investeert in het uitvoeren van een business idee.

how to make $1M selling ebooks Uitgebreid artikel met een stappenplan hoe je via o.a. Amazon kunt bepalen wat een goede niche is om een ebook voor te schrijven.

DELEN
Tristan (1982) vindt het leuk om business ideeën te bedenken en te delen met de rest van de wereld. In een aantal maanden tijd waren dit er al meer dan 400, die uiteindelijk allemaal op businessideeen.nl zullen komen.